HAON - Kultúra

2019.01.24. 10:16

Nági új videóval rukkolt elő

Budapest - Saját dallal és újabb feldolgozásokkal is érkezik a felkapott YouTube-sztár.

Budapest - Saját dallal és újabb feldolgozásokkal is érkezik a felkapott YouTube-sztár.

A debreceni születésű, hajdúböszörményi Nagy Brigitta – ismertebb nevén NÁGI – a legnagyobb videómegosztó portálon csaknem 53 ezer követővel rendelkezik, és videói már hárommillió megtekintés felett járnak. A napokban újból mikrofon mögé állt, ám ezúttal nem egyedül, és nem akármilyen számot dolgoztak fel. A csaknem 35 millió megtekintést elérő hármas fiúbanda, a Follow The Flow Nem tudja senki című népszerű dalát énekelte fel a hajdúböszörményi lány húgával és legjobb barátnőjével. – Régóta terveztük már a testvéremmel, hogy közösen összehozunk valamit; ezt a számot mindketten nagyon szeretjük, így elkezdtünk gyakorolni. Szelinával már hat éve ismerjük egymást, és felhívott, hogy ő is (véletlenül) épp ezt a dalt szeretné felénekelni. Nem engedtük el egymás kezét, így hárman összeálltunk egy dal erejéig – idézte fel a kezdeteket Nági.

Nincs megállás!

A közösségi felületeknek köszönhetően gyorsan terjedt a felénekelt dal, így eljutott az eredeti előadókhoz is. – A srácok a hivatalos Face­book-oldalukon osztották meg a dalt, és föléírták, hogy nagyon tetszik nekik! Nagyon boldogok voltunk – áradozott a lány. A fiatalok YouTube-videóját egy hét alatt csaknem 300 ezren látták, és bekerült a felkapottak listája közé is. Nági lapunknak elárulta: a január egyébként is különleges számára, ugyanis most lett kétéves Michael Jackson They don’t care about us című világsikerű dalának az általa újraformált változata; azóta Nági előadásában csaknem kétmillióan látták.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!