Csütörtökön kezdi a felkészülést a DVSC

Csütörtökön kezdi a felkészülést a DVSC
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Az első két napon az edzés mellett tesztek is lesznek – írja a klub hivatalos honlapja.

Nem volt hosszú pihenőjük a DVSC játékosainak, ugyanis az előző évekkel ellentétben ezúttal jóval hamarabb kezdődik a tavaszi szezon: február 2-án indul útjára a labda az OTP Bank Ligában. A csapat így már január 3-án munkába áll – olvasható a dvsc.hu-n.

Mint az a beszámolóból kiderül: az első két napon két részre osztják majd a keretet, és a társaság egyik fele tesztek végez majd a Nagyerdei Stadionban található Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központban, a többieknek pedig edzést tart a szakmai stáb Pallagon.

A felkészülés időszakában természetesen edzőmérkőzéseket is játszik majd a csapat, az ellenfelekről és az időpontokról hamarosan tájékoztatják a szurkolókat.


Lukács Lacival
Debrecen - A DVSC futballistája, Ferenczi a családja körében és a Tankcsapda-koncerteken lazított a szünetben. A megszokottnál ezúttal rövidebb téli szünetet kaptak az NB I-es csapatok játékosai, ugyanis december 16-án még játéknap volt az első osztályban, február legelején pedig már ismét fordul...

Debrecen - A csakfoci.hu már negyedik alkalommal jelentkezik rendhagyó, exkluzív szavazásával – írja a DVSC hivatalos honlapja. A fociportál a tizenkét NB I-es klubtulajdonos, illetve vezető szavazata alapján választotta meg 2018 legjeit. Az év edzője kategóriában a Loki csapatát irányító Herczeg...Sporthírek