Csütörtöki krónika a Hajdú Online-on

Csütörtöki krónika a Hajdú Online-on
Hajdú-Bihar – A Hajdú Online olvasói számára jól megszokott módon a nap végén ismét összecsomagoltuk a legfontosabb híreket. Lássuk, mi termett a hírfán csütörtökön!


Hazatért Nepálból a DEKOM
Háromszázötven sérültet látott el a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja egy olyan régióban, ahol öt éve nem járt doktor.

dekom


Ajándék a bringásoknak Debrecenben
Ismét reggelivel fogadták a bicikliseket a Magyar Kerékpárosklub helyi szervezői a cívisvárosban, a Kossuth téren. Önkénteseik az ajándék kakaós csiga mellett felpumpálták a bringák kerekeit és helyreállították a lánc „olajháztartását”.

bringa


„Ágensek” az állami gondozottakért
A változást okozó erőket ágensnek nevezik. Buzás Lajos, Molnár Dóra Eszter és dr. Papp Gyula pedig kétség kívül mindent megtesznek azért, hogy projektjüket „ágensként” sikerre vigyék, hiszen ha már egy állami gondozott gyermeknek változtatnak egy keveset az életén, akkor megérte az erőfeszítés.

agensek


Mozgósíthatóak a mai fiatalok
A Bocskai István Lövészdandár Vay-nappal egybekötött toborzóra hívta az érdeklődőket a Vay Ádám Kiképzőbázisra csütörtökön.

bocskai2_


Meleg lesz a melegvíz
A végéhez közeledik a távhőrendszer felújítása az Erzsébet–Ispotály utcai lakótelepen – jelentette be a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

melegviz_


Két személyautó ütközött össze Kaba és Püspökladány között
Csütörtök délután a 4-es számú főúton, Kaba és Püspökladány között két autó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

baleset


A veszteséget is gyűjtik
A napokban arról írt egy országos hírportál, hogy a csőd szélére került a Gödöllőn és környékén hulladékszállítást végző cég, és a legtöbb, hasonló profilú közszolgáltató is nehéz helyzetben van. A megyénkben hulladékgazdálkodást végző vállalkozások súlyos pénzügyi veszteségekről számoltak be.

hulladek