Csúnyán kiégett egy szerelőműhely Hajdúdorogon

Csúnyán kiégett egy szerelőműhely Hajdúdorogon
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Segítségnyújtás, kigyulladt műhely és egy közúti baleset adott munkát kedden a megye tűzoltóinak.

Nem adott magáról életjelet egy idős személy tegnap este Debrecenben, a Kardos Albert utcában. A hozzá érkező mentőknek a helyi hivatásos tűzoltók nyújtottak segítséget a lakásba való bejutásban.

Teljes terjedelmében égett egy közel kétszáz négyzetméter alapterületű autószerelő műhely tetőszerkezete tegnap este Hajdúdorogon, a Tokaji úton. A tűzhöz több település – Hajdúnánás, Nyíregyháza és Hajdúböszörmény – hivatásos tűzoltói mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották. A lánglovagok közös erővel, több oldalról támadva, három vízsugárral fékezték meg a lángokat, valamint több gázpalackot is kihoztak az épületből. Ezt követően átszellőztették és átvizsgálták a műhelyt.

Személygépkocsi és biciklis ütközött össze tegnap este a 3315-ös út 9-es kilométerszelvényében Egyek és Telekháza között. Az esethez az egyek önkormányzati tűzoltókat is riasztották, akik emelőpárna segítségével szabadították ki a gépjármű alá szorult kerékpárost. Az életét azonban már nem sikerült megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

– Rácz Máté, Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés