Csúnyán elfajult a vita egy debreceni szórakozóhelyen

Csúnyán elfajult a vita egy debreceni szórakozóhelyen
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették azt a debreceni férfit, aki úgy megütötte vitapartnerét, hogy az életveszélyesen megsérült.

A rendőrségre április 21-én 13 óra 30 perc körül egy debreceni egészségügyi intézményből tettek bejelentést arról, hogy egy férfit látnak el, akinek a sérülései bántalmazásból származnak.

A nyomozók az adatgyűjtés során beszerzett információk alapján azonosították a sértett támadóját, akit április 24-én gyanúsítottként kihallgattak. A 40 éves férfi a megalapozott gyanú szerint április 21-én 4 óra körül egy debreceni szórakozóhelyen kialakult nézeteltérés miatt az utcán ököllel arcon ütötte a sértettet, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

sz2Fotó: police.hu

F. Szilveszterrel szemben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett folytatja a nyomozást. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a debreceni lakos előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –