Csúnyán elbántak egy DKV-busszal, segítséget kér a rendőrség

Csúnyán elbántak egy DKV-busszal, segítséget kér a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – Sörösüveggel dobtak meg egy buszt április 10-én, a rendőrség kéri, jelentkezzen, aki tud valamit az esettel kapcsolatban.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – áll a police.hu-n. A nyomozás adatai szerint április 10-én 18 óra 15 perc körül Debrecenben, a Monostorpályi út végén található Paci buszforduló, induló oldali megálló helyén egy autóbusz vezetője észlelte, amint egy ismeretlen személy a jármű mellett szaladt, majd a kezében lévő sörösüveget a busz első ajtajának dobta, amelynek üvege ettől betört.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám) vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


A kerékpár végül visszakerült a gazdájához
Debrecen - A debreceni járőrök perceken belül elfogták a biciklitolvajt, és lefoglalták az eltulajdonított kerékpárt - adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrségre arról érkezett bejelentés április 16-án 10 óra körül, hogy Debrecenben, a Déri térről elloptak egy kerékpárt. ...

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták a férfit, aki több lopással is gyanúsítható - olvasható a police.hu-m. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán 2018 novemberében betörés miatt indult eljárás. A nyomozók az ügy felderítése során beszerzett információk alapján azonosították a fel...