Csúnya vita egy debreceni albérletben: centikre volt a kés a nő homlokától

Csúnya vita egy debreceni albérletben: centikre volt a kés a nő homlokától
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 46 éves helyi férfit, aki agresszívan viselkedett élettársával.

Egy nő tett bejelentést május 24-én este fél nyolc körül arról, hogy élettársa agresszívan viselkedik és megfenyegette őt, ezért elmenekült otthonról. A bejelentést követően a járőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy Sz. Tibor élettársával közös debreceni albérletük előszobájában szóváltásba keveredett, majd a férfi a kezében lévő kést a nő homlokához tartotta és azzal fenyegette, hogy megöli. Ezt követően a sértett ellökte magától az élettársát és elmenekült a lakásból a szomszédjában lakó testvéréhez, majd onnan bejelentést tett a rendőrségre. A 46 éves férfit a rendőrök a házban elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A debreceni lakos a bűncselekmény elkövetését elismerte. A megalapozott gyanú szerint a helyi lakos 2013 júniusa óta rendszeresen fenyegette és bántalmazta élettársát. A rendőrök ideiglenes megelőző távoltartás elrendeléséről határoztak az agresszív férfival szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a Sz. Tibor ellen – szabadlábon hagyása mellett – kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,hirdetés