Csúcsminőségű hangzás olcsón

Csúcsminőségű hangzás olcsón

A több mint 60 éve Bécsben alapított cég eszközei a minőségi és professzionális hangzásról lettek híresek szerte a világban. A K sorozat tagjai közül több is kipróbálható és megvásárolható a mobilx Debrecen, Kossuth utca 8. szám alatti üzletében. Egy AKG bemutató állvány várja a kíváncsi füleket, hogy belehallgassanak a vásárlók és érdeklődők a minőségi hangzásba.

Nagy utat tettek meg az AKG termékei mire végre a közember számára is elérhető árba kerültek. 1949-ben került a piacra az első AKG fejhallgató. Az 50-es évek elején sorra jöttek ki az új fejlesztések. Az 50-es évek közepére már olyan híres csatornák, mint a BBC London is az AKG mikrofonokat részesítették előnyben.

Hangstúdiók, rádió-és televízió állomások, operaházak és híres zenészek használják világszerte az AKG termékeit. A nemzetközileg elismert zenészek és előadók fején gyakran láthatjuk az AKG termékeit. Mára az egyik vezető mikrofon, fej- és fülhallgató gyártóvá nőtte ki magát.

A csúcsminőség gyakran magas árat von maga után, de az AKG alacsony áron kínál stúdió minőségű termékeket. A mobilx-nél kiállított állványon az AKG fej- és fülhallgatói egyaránt kipróbálhatóak és megvásárolhatóak. A kiállított eszközök közül kiemelkedő a K514 sztereó fejhallgató, amely egyesíti a kiváló hangot, a kényelmet és a design-t . A K321 zárt kialakítású (In-Ear) fülhallgató, amely iPhone kompatibilis, tökéletes hangzást biztosít az MP3 lejátszóknak is.

Aki közelebbről is szeretné megcsodálni a tökéletes formatervezést és a lenyűgözően tiszta hangzást azokat várja szeretettel a mobilx üzlete.

További fontos termék leírást és tájékoztatót talál az alábbi linken: AKG Fej-és fülhallgatók.