Csőtörés volt a Görgey utcán, ömlött a víz a nyolcadik emeleti lakásból

Csőtörés volt a Görgey utcán, ömlött a víz a nyolcadik emeleti lakásból
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Családi ház fürdőszobájában az elektromos aljzat és beépített szekrény füstölt szerda délelőtt Debrecenben, Böszörményben pedig platánfa veszélyeztette a gyalogosforgalmat. Ügyeleti hírek.

Szerda reggel Berettyóújfaluban, az Árpád utcában két kis madárfióka esett ki a fészekből, amelyeket dugólétrán át a berettyóújfalui tűzoltók visszatettek a fára. Az állatmentés sikerrel zárult.

fa1

Fotó: katasztrófavédelem

Csőtörés volt egy debreceni Görgey utcai lakásban, szerda reggel. A helyi tűzoltókat egy nyolcadik emeleti lakáshoz riasztották, ahonnan ömlött ki a víz. Az egység elzárta a pincében található főcsapot, illetve megkérte az otthon tartózkodó lakókat ne használják az elektromos berendezési tárgyaikat, a közmű javításáig. Akiket nem találtak lakásukban, azokat a közös képviselő tájékoztatta.

Platánfa veszélyeztette a gyalogos forgalmat szerda délelőtt Hajdúböszörményben, az Újvárosi utcában. A fa hét méter magasan lévő ága elkorhadt. A hajdúböszörményi tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével motoros láncfűrésszel távolították el a platánfa ágat. Személyi sérülés nem történt.

Családi ház fürdőszobájában az elektromos aljzat és beépített szekrény füstölt tegnap délelőtt Debrecenben, a Kaszás utcában. A házban egy ember füstmérgezést szenvedett, ezért őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A debreceni hivatásos tűzoltók a lakást átszellőztették.

Nyíradonyban, az Ady Endre utcában tegnap este csapadékvíz folyt be egy épületbe. A nagy mennyiségű vizet a nyíradonyi tűzoltók kiszivattyúzták a helységből. Kisebb anyagi kár keletkezett.