Csontos nyert, Veres a meglepetésember a Ziccer teniszversenyén

Berkó Ervin, Hajdu Imre, Csontos Mihály, Veres Bence és Károlyi Géza
Berkó Ervin, Hajdu Imre, Csontos Mihály, Veres Bence és Károlyi Géza
Debrecen – A Ziccer Tenisz és Szabadidő Klub szervezésében nemrég rendezett idénynyitó III. Szatmáriimpex ’94 – Ziccer Kupa amatőr verseny egyes számát ezúttal a berettyóújfalui Csontos Mihály (BKSK) nyerte.

Amennyiben a vándorserleget egymás utáni három alkalommal ugyanaz a személy nyeri – vagy megszakításokkal öt alkalommal -, akkor végleg övé a díj. A kupa azonban tovább vándorolt, ugyanis mindkét ezt megelőző fedettpályás tornát ugyan dr. Berkó Ervin (Ziccer TK) megnyerte, viszont ezúttal technikai okok miatt nem sikerült rajthoz állnia. Ezért részéről idén nem volt meg a vándorserleg végleges elhódításának esélye.

A viadalon egyébként mindkét zicceres fiatal (Hajdu Imre és Veres Bence) szépen szerepelt, hiszen Hajdu második, Veres pedig harmadik lett. Kettejük közül a meglepetésembernek a 16 éves Veres Bence (edzője: dr Berkó E.) nevezhető, aki mindössze 8 hónapos teniszrutinnal a háta mögött lett harmadik helyezett a versenyen, több éve rendszeresen teniszező játékosokat maga mögé utasítva.

HBN


Eredmények:

Férfi egyes:

1. Csontos Mihály (B.újfalui Kórház SK.)
2. Hajdu Imre (Ziccer TK)
3. Veres Bence (Ziccer TK) és dr. Károlyi Géza (DH.-Szerviz II.)

Döntő: Csontos M.–Hajdu I. 6:4, 6:2