kézilabda

2019.11.25. 19:39

Lokisták a válogatottban: így ment a debrecenieknek a szerbek elleni meccsen

Rengeteg hibával játszott a magyar válogatott Szerbia ellen a szöuli felkészülési torna zárófordulójában – írja a dvsckezilabda.hu.

Veszprm 20190910 Kzilabda Ni NB1 bajnoki Mrkzs FTC DVSC Tvizi Petra Foto Nemzeti Sport Fldi Imre

Fotó: Földi Imre/Nemzeti Sport

Az oroszok elleni tisztes helytállás és a Dél-Korea elleni magabiztos győzelem után Szerbia ellen zárta közvetlen vb-felkészülését a magyar válogatott, a DVSC Schaeffler kerettagjai közül ezúttal csak Kovács Anna kapott helyet a kezdőcsapatban – áll a klubhonlap cikkében. Erősen akadozott a gépezet a mieinknél, így 5–5 után elléptek a szerbek (10–5), s bár a félidőig sikerült faragni a hátrányból, magabiztosan vezetett az ellenfél.

A második játékrész üldözőversenyében sikerült 23–15-ről, 23–20-ra zárkózni, ám ennél több nem volt a meccsben, 25–23-ra nyert Szerbia. A debreceni kerettagok közül Kovács Anna kétszer, Tóvizi Petra egyszer volt eredményes. Vámos Petra roppant hasznosan szállt be, heteseket harcolt ki és gólpasszokat adott. A kapusok játékidejét ezúttal is elharmadolta, az utolsó periódusban védő Triffa Ágnes kifejezetten jól védett.

A magyar válogatott Dél-Koreából a világbajnokság helyszínére, japánba utazik, ahol szombaton magyar idő szerint délelőtt 10 órakor játssza első vb-csoportmeccsét, Kazahsztán ellen.

Handball Premiere 4, Szöul, 3. forduló

Szerbia–Magyarország 25–23 (13–10)

A magyar gólszerzők: Klujber 8, Márton G. 3, Tóth G., Kovács Anna, Faluvégi, Kovacsics, Schatzl Nadine 2-2, Lukács, Tóvizi 1-1.

A borítóképen Tóvizi Petra látható a DVSC Schaeffler októberi, FTC elleni mérkőzésén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában