Nagyvilág

2012.10.27. 11:20

Autóbalesetet szenvedett az amerikai szenátusi többség vezetője

Washington, 2012. október 27., szombat (MTI) - Autóbalesetet szenvedett és kórházba került pénteken Las Vegasban Harry Reid, az amerikai szenátusi többség vezetője.

Washington, 2012. október 27., szombat (MTI) - Autóbalesetet szenvedett és kórházba került pénteken Las Vegasban Harry Reid, az amerikai szenátusi többség vezetője.A 72 éves nevadai demokrata szenátor könnyebb bordasérüléseket szenvedett. Ő volt az egyetlen, akit baleset után a kórházban kivizsgáltak. A politikus a saját lábán ment be a rendelőbe.

A sajtóbeszámolók szerint Reid feltehetőleg egy Las Vegas-i kampányrendezvényre tartott, amelyen a program szerint a felesége Landra, és a first lady, Michelle Obama is a felszólalók között volt.

Az autópályán történt balesetben hat gépjármű, köztük négy rendőrautó ütközött. Az utóbbiak közül kettő a Las Vegas-i kommandósoké, kettő pedig a washingtoni capitoliumi rendőrségé volt.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!