Csodanap a leukémiás gyerekek javára

Debrecen. „Debreceni hősök, egyesüljetek!” – ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért és a Tündérkör Alapítvány.

Molnár Miklós, a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért elnöke és Sziklási Péter alelnök elmondták: szervezetük és a Tündérkör Alapítvány szombaton 8 és 16 óra között, a Bem tér 19. szám alatti regionális vérellátó központban véradó „csodanapot” tart a leukémiás gyermekek javára, korlátozott számban (maximum 80 személy részvételével). Ugyanakkor Sziklási Péter alelnök, szolgálatvezető azt is ismertette, hogy miként lehet jelentkezni a véradásra:

– Mi sem egyszerűbb: kövess minket a Facebookon, jelezd vissza, ha szeretnél eljönni egy „Ott leszek” gombbal, így felkerül a neved egy listára, és gyere el az eseményben megadott időperiódusban!

Ajándékot kapnak

A véradók ajándékot kapnak: egy gyönyörű nyakba akasztható kulcstartót, továbbá a CSR Hasznos Polgárok Debrecen jóvoltából cukrot, kekszet és ásványvizet kap minden szuperhős, valamint még amit a Debreceni Regionális Vérellátó Központ ad.

HBN