“Csodálatos érzés a bajnok csapat edzőjének lenni!”

Akt.:
“Csodálatos érzés a bajnok csapat edzőjének lenni!”
© Illusztráció: Molnár Péter
Hajdú-Bihar – Kaba lett a Megye II.-es Déli csoport bajnoka.

Közeledvén a bajnokság vége felé, eldőlt az aranyérem sorsa, a többi csapat pedig tovább küzd a pontokért.

Nagyrábé Petőfi SK–Pocsaj KSE 1–0 (0–0)

100 néző Vezette: Papp J. (Gréz B., Török Z.)

Nagyrábé: Szántó F.– Kovács A., Bende L., Szutor Gy., Máté I., Czirják Cs. (Bende T.), Koszorús I., Faragó L., Kordás J., Nagy S. (Kolompár R.), Horváth R. Edző: Károlyi Zoltán.

Pocsaj: Mezei J.– Katona I., Lakatos R., Székely K. (Leiter K.), Székékely Zs., Vaszilkó A., Kun I., Nagy P., Murák K., Borúzs T. (Nyika J.), Sóvágó S. (Leiter B.) Edző: Sóvágó Sándor.

Gól: Nagy S. Jók: Senki.

Károlyi Zoltán: – Később nyilatkozik.

Sóvágó Sándor: – Tipikus egy gólos mérkőzés volt a mai. Azt az egy gólt egy elég komoly védelmi hiba okán pedig nem mi szereztük.


Debreceni EAC–Nádudvari SE 4–3 (2–1)

50 néző Vezette: Nagy R. (Rezes M., Papp J.)

Debrecen: Dudás D.– Nagy A., Demján B., Nyeste K. (Hetrovics R.), Párducz T., Katona L. (Dr. Köstner T.), Magi L., Dede B., Dr. Valóczki J. (Dr. Rácsai L.), Katona Z., Ifj. Rácsai L. Edző: Katona László.

Nádudvar: Dobi A.– Dobi R., Hirzics L., Debreceni L. (Kalmár D.), Rásó P. (Varga Z.), Kenéz N., Varga T., Pál I., Czibere K. (Rostás M.), Séra P., Lőrinczi G. (Szatmári S.) Edző: Gere Csaba.

Gól: Dr. Valóczki J., Katona Z., Magi L., Dr. Köstner T., illetve Hirzics L., Szatmári S., Debreceni L. Jók: Dudás D., illetve mindenki. Kiállítás: Dobi A.

Katona Zoltán: – Fordulatos mérkőzést játszottunk. A nagy meleg rányomta bélyegét a színvonalára és nem szerepeltünk jól, de összességében megérdemelt győzelmet arattunk. További sok sikert kívánunk a Nádudvar csapatának.

Gere Csaba: – Nagy melegben kezdődött az előrehozott mérkőzés, ahol nagyon jól kezdtünk, hiszen már az első támadásunkkal jeleztük, hogy nem adjuk könnyen magunkat. Aztán taktikusan, fegyelmezetten fékeztük a hazaiak támadását, jól felépítve a sajátunkat is. A félidő felénél kaptunk egy gólt, amit két percre rá ki is egyenlítettünk, majd a harmincnyolcadik percben egy kissé kérdéses tizenegyest kaptunk. Kapusunk a kiállítás sorsára jutott, ezzel szerezte meg a vezetést a DEAC. Szünet után kettőzött erővel harcoltunk az egyenlítésért, sőt, a vezetést is megszereztük, két perc alatt megfordítva a mérkőzést. De ahogy szokott lenni, figyelmetlenek voltunk s pár percre rá kiegyenlített a hazai gárda. Már-már úgy nézett ki, hogy értékes pontot viszünk el a dobogóért harcoló hazaiaktól, de a hosszabbítás első percében egy kipattanó labdából jól eltalált lövés utat talált a kapunkba. A hátralévő két percben is mindent megtettünk az egyenlítésért, de a majd egy órányi emberhátrányunk kivette a csapat erejét. Csak kiemelni tudom a játékosaim hozzáállását, minden elfogultság nélkül kijelenthetem, minimum az egyik pontra rászolgáltunk volna. De nincs “ha” a labdarúgásban. Megyünk tovább, jövő héten a bajnokaspiráns Kaba vendégeként próbáljuk meg átmenteni a játékunkat.


Biharkeresztesi VSE–Komádi SE 1–11 (0–5)

50 néző Vezette: Radócz B. (Rusznyák G., Nagy R.)

Biharkeresztes: Balogh A.– Mohácsi S., Buka Á., Bordás G., Horváth M., Szabó D., Madarász A., Varga I., Fercsák L., Kiss T., Ardeleán P. Edző: Madarász András.

Komádi: Puskás Cs.– Simon S., Tóth L., Kirimi P., Miczura Varga T. (Varga L.), Holló J. (Bujdosó D.), Trippon T., Hajdu M., Miczura Varga K., Nagy J. (Nagy I.), Balogh S. Edző: Szabó Sándor.

Gól: Varga I., illetve Miczura Varga T., Miczura Varga K.(2), Balogh S.(2), Holló J.(2), Nagy I.(2), Varga L., Hajdu M. Jók: Senki, illetve Hajdu M., Kirimi P., Miczura Varga T., Trippon T. Ifi: 3–5.

Madarász András: – Sajnos a mérkőzéseken azzal kell küzdenünk, hogy tizenegyen a pályán legyünk és ez nem azokkal a játékosokkal sikerül, akik vállalták a részvételt. Köszönöm az olyan játékosok részvételét, akik miatt nem kapunk büntetést.

Szabó Sándor: – Nehéz olyan mérkőzésen jó játékot nyújtani, ahol a hazai csapat sem kívánkozik a győzelem megszerzésére. Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez és Kabának a bajnoki cím megszerzéséhez.


Báránd KSE–Kabai Meteorit SE 0–1 (0–1)

500 néző Vezette: Török Z. (Hajdú I., Dobi Zs.)

Báránd: Tóth S.– Szabó L., Mile R., Bogár M., Vass Á. (Karmazsin Z.), Csóka G. (Török Zs.), Ertsey Zs., Mester N., Bíró B. (Ispán R.), Mester L. (Török D.), Bakonyi J. Edző: Kovács Krisztián.

Kaba: Biás P.– Szabó D., Karika M., Jeges Z., Sarkadi A. (Plókai M.), Plókai G. (Kéri D.), Kozma L. (Puskás R.), Kovács M. (Plókai R.), Németi M., Szegi Zs. (Oláh Z.), Kállai D. (Szabó B.) Edző: Kiss Lajos.

Gól: Kállai D. Jók: Mindenki, illetve az egész csapat. Kiállítás: Mester L., Bakonyi J., illetve Jeges Z. Ifi: 2–9.

Kovács Krisztián: – Sok néző, kevés bárándi szurkoló! Gratulálok Kiss Lalinak a bajnoki címhez, ő ezt megérdemelte Kabán. Ez volt az első közös vereségünk a csapattal. Eddig együtt nevettünk, most együtt sírunk. De lehet ez a vereség kovácsol és épít rajtunk.

Kiss Lajos: – Nagyon, nagyon boldogok vagyunk! Csodálatos, igazi sportemberek alkotják ezt a csapatot, olyan kabai szurkolókkal, akiknek párja nincs.Rengeteg akadályt gördített elénk a sors, de azt gondolom, hogy ennek a bajnoki címnek így kellett eldőlnie, hogy a csoport két legjobb csapata játszott egymás ellen. Büszke vagyok a játékosaimra, mivel mentálisan és taktikailag is felkészültek a mai mérkőzésre. Az egyébként sérülten játszó Kállai Dániel hatalmas góljával úgy vélem, megérdemelt győzelmet arattunk. Dani ezzel a góllal kíván tisztelegni szülei házassági évfordulója előtt. Mindenkinek nagyon köszöni a csapat a támogatást, bármennyivel is járultak hozzá győzelmünkhöz. Csodálatos érzés a bajnok csapat edzőjének lenni!