Csodálatos delfin – buborékból

Művészi szintre vitte a buborékfújást egy brit kislány.

A 10 éves Shelby már több hatalmas buborékot készített a különös buborékfújóval, azonban az egész családja elámult a kerti sütésen, amikor egy csodás delfin alakot sikerült fújnia, amely több, mint másfél méteres volt.

A nagybátyja az utolsó pillanatban örökítette meg a buborék delfint, mielőtt az kipukkant volna. Shelby elmondta, hogy azért találja különösnek a hatalmas delfint, mert miközben fújta a buborékot, pont egy tévéműsorra gondolt, amit nem sokkal azelőtt látott. Mondanunk sem kell, hogy a tévéműsor a delfinekről szólt.

Nézze meg a képet ide kattintva!

„Nem hiszem, hogy valaha is képes leszek még egy ilyet fújni, a kép azonban megőrzi ezt a delfint örökre – mesélte a kislány.” Shelby testvérei nem tudják felvenni a versenyt a kislánnyal buborékfújás terén. Shelby a születésnapjára kapta a különleges, kard alakú buborékfújót, amit igazából nem is fújni kell, hanem kardként hadonászni vele a levegőben, amíg a hatalmas buborék el nem készül.

Shelby anyukája elmondta, azért kezdtek el fényképezni, mert lánya hatalmas gömböket és hosszúkás alakzatokat fújt a kerti partin. Ezután következett a delfin, amit természetesen csak a fényképek nézegetésekor fedezett fel a meglepett család.