Csirkecomb miatt vandálkodott egy férfi Hajdúböszörményben

Hajdúböszörmény – A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást L. Imrével szemben, aki a gyanú szerint testvére lakásában és annak udvarán garázdálkodott.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Imre ellen.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2015. február 18-án napon 20 órakor bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn egy ház udvarán L. Imre kiabál, rugdossa a ház bejárati ajtaját és a kertben található műanyag székeket és asztalt összetörte. A rendőrök a bejelentést követően a 33 éves férfit elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt elmondta, hogy húgának a barátjával egy csirkecomb miatt veszett össze és ezért lett ideges.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság L. Imrével szemben a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –