Csillagos ötös a bizonyítványban

Csillagos ötös a bizonyítványban
Körösszegapáti csapata veretlenül nyerte a labdarúgó megye III-as bajnokságot.

Ünnepléssel végződött a 2009/2010-es labdarugó mérkőzés sorozat utolsó összecsapása Körösszegapátiban, ahol az volt a tét, hogy százszázalékos teljesítménnyel nyeri-e a megyei NB III-as bajnokságot a hazai gárda. Az ellenfél Hajdúsámson csapata volt, akik nem tudták megállítani az apáti egyletet: a házigazdák 4–1-re nyertek.

A mérkőzést követően nagy boldogságot éreztek a játékosok és vezetők, hiszen nem mindennapi teljesítménnyel abszolválták a bajnokságot; ez olyan teljesítmény, mellyel kevés csapat büszkélkedhet. Az apátiak a 2009/2010-es idényben 85 góllal terhelték meg ellenfelek kapuját, s mindössze 12 gólt kaptak a 20 meccsen.
 A játékosok közül kimelkedett Koszorús Imre teljesítménye, aki a bajnokságban 25 gólt lőtt, amivel gólkirály lett. A legjobbak között szerepelt Zima Viktor is, aki 16 góljának köszönhetően a harmadik helyet szerezte meg a gólvadászok listáján.
A klubvezetés (Czegle Lőrinc elnök, Tarsoly Attila és Szamosi Árpád alelnökök) mindent elkövetett azért, hogy a csapat működéséhez szükséges feltételeket biztosítsa, és az edző, Szondi László munkája is beérett. A látványos futball és a sikerek vonzották a közönséget a pályára, mérkőzésről mérkőzésre nőtt a drukkerek száma. Csende Sándor, a megyei szövetség elnöke már az ünnepi pillanatokban is előre tekintett, s a gratulációja után arra hívta fel a figyelmet, hogy a megye II-ben még több munkára lesz szükség, ahhoz, hogy sikeres legyen a Körösszegapáti csapata.
HBN-VJ
A csapat tagjai
Ifj. Szondi László, Miczura Varga Krisztián, Mező Roland, Nagy Krisztián, Horváth Róbert, Koszorus Imre, Váczi Róbert, Miczura Varga Tibor, Nemes Zoltán, Czirják Csaba, Cseke Péter, Cseke Lóránd Gábor, Újhelyi Zoltán, Virányi Gergő, Méhes Gábor, Zima Viktor, Blága János, Kovács Attila, Horváth Zsolt, Rácz Tibor, Juhász József. Edző: Szondi László.