Cserbenhagyta a nőt az út szélén a Suzukis férfi

Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti cserbenhagyás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt.

A helyszíni eljárás adatai alapján ismeretlen, 50 év körüli bajuszos férfi személy 2010.01.24-én 08.15 órakor az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, Suzuki swift típusú személygépkocsival közlekedett a Panoráma úton a Diószegi út felől a Hosszúpályi út irányába az úttest közepén.

Haladása során a 2-es km szelvénynél vele szemben közlekedett a Hosszúpályi út felől egy fekete színű Suzuki, melyet egy 45 év körüli nő vezetett. Ez a hölgy az ütközés elkerülése végett hirtelen jobbra kormányozott, melynek során a jobb oldali útárokba sodródott, majd tetejére borulva állt meg.

A keresett ismeretlen személy a baleset helyszínéről megállás és adatainak hátrahagyása nélkül továbbhaladt a Hosszúpályi út irányába. A baleset során személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős.

A baleset körülményeinek tisztázása végett a rendőrség kéri a baleset szemtanúit, különösen abalesetet okozó jármű vezetőjét, hogy jelentkezzenek a Debreceni Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen ( Debrecen, Budai Ézsaiásu. 4. D. épület I/1. számú hivatali helyiségében ) vagy telefonon az 516-400/22-17-es melléken, vagy a 112-es segélyhívón.