Cser-Palkovics: a Fidesz több mint két éve kialakította programját

A Fidesznek 2007 decembere óta van programja; hazug, korrupt emberekkel pedig csak az vitatkozik, akinek elment a józan esze – közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivõje Mesterházy Attila szombati sajtótájékoztatójára reagálva.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombaton a választmányi ülés szünetében újságírók elõtt elmondta: szakmapolitikai vitát kezdeményez az MSZP a Fidesszel azért, hogy a legnagyobb ellenzéki pártnak lehetõsége nyíljon végre konkrétumokat mondani a választókat érdeklõ kérdésekrõl.

Mesterházy Attila szerint a vita formája bármi lehet, a lényeg a tartalom. Jó lenne tudni például, hogy a Fidesz valóban tervez-e központosítást a médiában, illetve mi a helyzet a nyugdíj-kérdéssel.

Arra kérdésre, hogy a többi párttal is vitáznának-e, azt válaszolta: elsõsorban a Fidesz az ellenfelük, a többiek már nyilvánosságra hozták programjukat.

A kormányfõ-jelölti vitával kapcsolatban azt mondta, ennek nagy hagyományai vannak Magyarországon, és fontosságát egyedül a Fidesz kérdõjelezi meg.