Csendes volt a november elseje, de nem esetmentes

Csendes volt a november elseje, de nem esetmentes
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A szerda legtöbbünknek elhunyt szeretteinkre való emlékezéssel telt. Mécsfény világította be a temetőket, de az életmentők ezen a napon is szolgálatban voltak, s bár az átlagtól kevesebb esetben kellett helytállniuk, sajnos olykor szirénazaj zavarta meg az elcsendesülést a megyében.

Szerdán délelőtt Létavértesen, a József Attila utcában egy családi ház fa szerkezetű garázsa gyulladt ki, majd a tűz átterjedt a szomszédos ingatlanra is. A tűzoltók eloltották a lángokat. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

Száraz kerti hulladék égett három négyzetméteren Püspökladányban, a Gárdonyi Géza utcában, egy családi ház udvarán. Szerdán kora délelőtt a helyi lánglovagokat riasztották az esethez.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délután Debrecenben, a Rózsástelep utcában. A helyi lánglovagok elvégezték a járművek feszültségmentesítését, majd átvizsgálták azokat. A balesetben nem sérült meg senki.

A rendőrség egy jelentősebb balesetről számolt be: tegnap délután fél négykor a Kassai úton közlekedő személyautó egy kereszteződéshez érve jobbra kanyarodáskor nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak, így elsodorta azt. A kerekező férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

HBN