Csendes szombat az életmentőknél

Csendes szombat az életmentőknél
© Illusztráció: Katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Eltörött egy gázcsonk a debreceni Bayk-András kertben szombaton, a tűzoltók egy vízsugárral biztosították a helyszínt, amíg a sikerült megszüntetni a szivárgást. Ügyeleti hírek.

Egy lakóház kéménye megdőlt tegnap délelőtt Hajdúsámsonban, a Rét utcában. A kémény veszélyeztette a gyalogos és a közúti forgalmat. A debreceni tűzoltók gépezetes tolólétrával a kéményt visszabontották, így a balesetveszélyt megszüntették.

Egy traktor függesztett fűkaszával eltört egy gázcsonkot Debrecenben, a Bayk András kertben szombat délután. A debreceni tűzoltók egy vízsugárral biztosították a helyszínt, amíg a gázszolgáltató a szivárgást megszüntette. A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét folytatott le a terülten.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök 24 óra alatt egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 16 személyt fogott el, akik közül 12-őt tetten értek tetten, míg 2 főt körözés alapján. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, köztük 7 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

HBN