Csatárt és hátvédet is szerződtetett a Loki

Geoffrey Castillion és Szilvási Péter
Geoffrey Castillion és Szilvási Péter - © Fotók: dvsc.hu
Debrecen – Beindult az igazolások terén a DVSC-TEVA szerdán, ugyanis a korábban szerződtetett Balogh János, Horváth Zsolt és Bozidar Radosevic után két újabb futballistával állapodtak meg a piros-fehérek.

A klub hivatalos honlapja arról számol be, hogy a 21 éves belső védő, Szilvási Péter és a huszonnégy esztendős Geoffrey Castillion is Debrecenben folytatja pályafutását.

Előbbi 192 cm magas, a német másodosztályú Greuther Fürth gárdájában játszott legutóbb. Az U21-es válogatott labdarúgó több mint két hete a Lokival készül és meggyőzte a szakmai stábot a teljesítményével, ezért hároméves kontraktust kötöttek vele. Szilvási – amennyiben továbbjut a csapat – az Európa Liga második selejtezőkörében már szerepelhet a cívisvárosiaknál.

A támadó Castillion Ajax-nevelés, később játszott több első osztályú holland együttesben, legutóbb pedig a román élvonalbeli FC Universitatea Cluj együttesében futballozott. Mint a honlap írja, a négy esztendőre szerződtetett játékos idén januárban igazolt a kolozsváriakhoz, fél év alatt 13 meccsen lépett pályára.

HBN