Császár Előd vallomása a tragédiáról

Császár Előd vallomása a tragédiáról
A DJ őszintén mesélt a balesetről, amely az egész életét megváltoztatta.

Császár Előd őszintén vallott Szily Nórának. A Reflektor TV műsorvezetője ismét egy olyan hírességet látott vendégül, akinek életére mindenki kíváncsi. Előd, aki manapság már csak Shane 54-ként ismert, beszélt a túl korán jött sikerről is.

– Én azt hittem, hogy én találtam föl a spanyolviaszt, a bundáskenyeret és a kereket. Szörnyű elviselhetetlen, borzasztó nagy arcom volt, és később én nagyon sok mindent azért kaptam, amilyen voltam előtte – vallotta be Előd.

Ezúttal nem csak Előd, de maga a műsorvezető is kegyetlenül őszinte volt. Már a beszélgetés elején szóba került az a tragédia, ami derékba törte a zenész karrierjét. A szörnyű baleset még mindig kísérti Elődöt, és saját bevallása szerint soha nem fog szabadulni a 12 évvel ezelőtt történtektől.

– Rengeteg ember azt hiszi, hogy én elütöttem valakit, de ez nem is igaz, két autó ütközött össze.
– Ami olvasható volt, hogy mondjuk ötven helyett százzal, és az ütközés révén mégiscsak egy huszonéves rendőrfőhadnagy meghalt. Tehát valaki meghalt, és a hibás te voltál. Na most itt mondhatunk sok körülményt, meg beszélhetünk arról, hogy hogy lehet itt torzítani, de… – mondta Nóra.

– A lényeg nem változik, valóban. Ott én elhibáztam. Nincs az az érv, amivel ezt menteni lehet. És aztán volt egy olyan pont az életemben, amikor rájöttem, értelmetlen ezzel vitatkozni, másrészt tényleg maradjak csöndben, mert miattam meghalt valaki, úgyhogy kuss!

Elődnek nem volt maradása, bár letöltendő börtönbüntetést nem kapott, az egykori nagyképű srác egyik napról a másikra köddé vált. Csak évekkel később, más néven, más országban tudott mindent újra kezdeni. A világ 100 legjobb DJ-i közé választott Shane-nek sokáig egyedül kellett megbirkóznia a történtekkel, aztán rátalált az igazira.

– Akkor mi már látásból ismertük egymást, mindig úgy voltunk, hogy mikor én értem rá, akkor neki volt valakije, amikor ő ért volna rá, akkor nekem volt valakim. És 2002-ben szaladtunk úgy össze, hogy neki sem volt, nekem sem volt. Mondtam neki, hogy isteni csirkét tudok csinálni cukkínivel, jöjjön át, és azóta együtt vagyunk.

12 évvel a tragédia után Előd láthatóan teljesen más ember lett. A zenész most először vállalta felelősségét a tragédiával kapcsolatban, mert ezzel egész országnak tartozott.

Forrás: www.rtlklub.hu