Csapó utcai csőtörés: szerdán több lakásban nem lesz víz

Csapó utcai csőtörés: szerdán több lakásban nem lesz víz
© Fotó: Matey István
Debrecen – A 73-as és a 87-es házszámok közötti lakók készüljenek arra, hogy délelőtt 11-től délután 3 óráig szünetel majd a vízszolgáltatás.

A Csapó utcai csőtörés helyreállítási munkái befejezésével, az előrehozott rekonstrukciós munkák kerültek előtérbe, a munkagödör visszatöltése előtt. Ennek keretében szükséges kicserélni egy olyan vízvezetéket is, amely a Csapó utca páratlan oldali sorház vízellátását biztosítja, olyan fokozott nyomás mellett, hogy a 10. emeleti lakások vízellátása is zavartalan legyen – olvasható a vízmű honlapján.

Ezt a munkát tervezik szerdára. A rekonstrukciós munkák során 10.00-tól 15.00-ig a vízszolgáltatás szünetelni fog a Csapó utca 73 számtól a 87 számig. A vízszolgáltatás kimaradásáról az érintett lakosokat a lépcsőházakban kifüggesztett értesítőn keresztül tájékoztatják.

A vízmű köszöni a türelmet és a megértést, valamint a vízkészlet tartalékolására is figyelmeztet.


Most nagyon nem úgy néz ki a Csapó utca, mint amin valaha is autók fognak majd járni
Debrecen – Teljes szélességében felbontották az aszfaltot a Csapó utcán az elmúlt héten történt csőtörés helyszínén, hogy kicseréljék a közműalagút vezetékeit.


Csapó utcai csőtörés: messze van még a vége, megint közbeszólt valami a javításba
Debrecen – Mindent megtesznek azért, hogy a befejezési határidő ne csússzon olyan sokat. A vízmű vezérigazgatójának közleménye.