Csapatban folytatja Vavra Bence

Bence az élmezőnyben végzett
Bence az élmezőnyben végzett - © Fotó: Kaszner Nikolett
Debrecen – Az új zenekar, a Talk2night szeretne már nyáron turnézni.

A debreceni Vavra Bencének úgy tűnik, a disznó éve meghozta a várva várt sikert.

Az elmúlt hétvégén lett vége A Dal 2019 versenynek, ahonnan végül nem került ki győztesen, de a top 30-as mezőny legjobb négy előadója között szerepelt. A fiatal énekes Szótlanság című dala azóta a rádiók kedvence, ám egy újabb slágergyanús zenével is jelentkezett, viszont most csapatban.

A Talk2night nevű zenekar énekes pozícióját tölti be, a formáció a napokban lesz még csak két hónapos, de már meg is érkezett az első dal a videoklippel együtt. A csapat többi tagját a bulvárlapok hasábjairól ismerhetjük, mivel nagy port kavart a háttérzenészek kiválása a Wellhello zenekarból feszültség és anyagi problémák miatt. Az egykori öt (összeszokott) tag új zenekart alapított, Bencével karöltve.

Az első Max nem című video­klip felkerült a YouTube-csatornájukra, ahol a megtekintésszáma azt tükrözi, kedveli a közönség az új dalt.

A zenekar a Facebook-, Instagram-oldalán több képet is megosztott a jó hangulatú klip forgatásáról. A banda nem kis tervekkel vágott neki az évnek.

– Reméljük, minél hamarabb állhatunk majd színpadon. Először viszont elkezdünk együtt zenélni, szokjuk egymást, és ezzel érkeznek majd a dalok is, nyilván már rengeteg ötlet van a fejünkben – fogalmazott Bence a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorban. A zenekar billentyűse elmondta, az első tervek közt minél hamarabb megjelenő lemez szerepel. Ötletelnek, dalokat írnak, és szeretnének májusban egy bemutatkozó koncerttel előrukkolni.

ND