Csalók járják Debrecent, akik felmérik az ablakokat és a lakók ellenállását is

Csalók járják Debrecent, akik felmérik az ablakokat és a lakók ellenállását is
© Illusztráció: HBN-archív
Debrecen – Hetek óta egy cég képviselői járják a társasházi lakásokat, a közös képviselőkre hivatkozva ablakokat akarnak felmérni.

Felmérés után megrendelőt töltenek ki, amit alá akarnak íratni, esetenként előleget is kérnek. Fellépésük arrogáns, követelőző, különösen idős emberekkel és egyedül talált fiatalokkal. Eddigi információink szerint azonban a cég nem létezik, a megadott telefonszám titkos – hívja fel a figyelmet a Debreceni Társasházkezelők Egyesülete (DTE).

– A cég képviselői visszaélést követnek el azzal, hogy a közös képviselőkre hivatkoznak, ugyanis eddig minden esetben bebizonyosodott, kollégáink nem adtak megbízást ilyen cégnek; nem is adhattak, hisz a lakáson belüli felújítások nem tartoznak rájuk – hangsúlyozza a DTE közleménye. Kéri a társasházi lakosokat, a fenti indokkal érkezőket ne engedjék be, továbbá semmit ne írjanak alá, és főleg előleget ne adjanak! A DTE az ügyben rendőrségi eljárást kezdeményez.

HBN​0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés