Családra várnak

Coldplay egy nagyon barátságos, hízelgős, 3 év alatti szuka kutya. Termete ellenére igazi „ölbe kutya”. Embercentrikus, gyorsan tanul, figyelmes. Tökéletes partner lehet kirándulások, sportok szerelmeseinek. Benti, vagy kinti-benti tartásra fogadható örökbe.
Coldplay egy nagyon barátságos, hízelgős, 3 év alatti szuka kutya. Termete ellenére igazi „ölbe kutya”. Embercentrikus, gyorsan tanul, figyelmes. Tökéletes partner lehet kirándulások, sportok szerelmeseinek. Benti, vagy kinti-benti tartásra fogadható örökbe. - © Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább két alkalommal a kiválasztott állattal. A menhelyet a Mészáros Gergely kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés és egyéb információk: info@debrecenikutyahaz.hu e-mail címen vagy a 0620/402-4301-es telefonszámon.

dorothy-nagyon-bujos-es-kedves-cica-kifeDorothy | Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

file701dd7t3wbtjaz0o1thFotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

hangya-kozepes-termetu-6-eves-kan-kisseHangya | Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

HBN