Családra várnak a menhely állatai

Családra várnak a menhely állatai
© Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal. A menhelyet a Mészáros Gergely kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés és egyéb információk: info@debrecenikutyahaz.hu e-mail címen vagy a 0620/402-4301-es telefonszámon.

capella

Capella fiatal lányka, még nincs egy éves sem. Nagyon jó természete van, minden kutyával játékos és szelíd. Pórázon ő is szépen sétál, kéri a szeretetet, gondoskodást. Másik kutyus mellé ajánljuk, hogy legyen játszótársa. Benti vagy kinti-benti helyet keresünk számára. Családosoknak is jó választás.

gaby

Gaby egy nagyon kedves, bújós, 2-3 éves, nagyon aktív, pörgős szuka kutya. Rendkívül igényli az emberek társaságát, a vele való foglalkozást, pórázon szépen sétál. Gyerekek mellé is kiváló választás, akár kinti tartásra is.

pollux

Pollux fiatal kan, Capella testvére. Szépen sétál, nyugodt természetű kutya, nincs túl nagy mozgásigénye. Lakásba is ajánljuk. Benti vagy kinti-benti helyet keresünk számára. Javasolt gyerekek és idősebbek mellé is.

szeder

Szeder egy játékos és szeleburdi lány kismacska. Állandóan pörög és mindennel játszik, ami mozog. A nagy játék közepette szeret megállni és egy kis simogatást kunyerálni. Szívesen van ölben és pocakjával bármikor le lehet kenyerezni.

zucchini

Zucchini kb. 4 éves kan, hatalmas mozgásigénnyel, amit hosszú sétákkal, sportokkal lehetne levezetni. Más kutyákkal vehemens, de szukákkal összeszoktatható. Olyan gazdit keresünk számára, aki kellően le tudja vezetni az energiáját. Túlzott aktivitása miatt nem alkalmas kisgyerekek és idősek mellé. Kinti tartásra is ajánljuk, illetve bentre is, kellő lemozgatás mellett.

HBN


A menhely honlapja.