Családokat és ultrákat is várnak

Akt.:
Családokat és ultrákat is várnak
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Seedorf, Makelele és Butrageno is érkezhet Debrecenbe.

– Az esemény igazi családi program lesz, ahol nem csupán a futballszurkolók, de a gyerekek és a feleségek is megtalálják a nekik való szórakozási formát. Ugyanakkor várjuk a debreceni ultrákat is, ezúttal nincs regisztráció, mutassák meg a világnak: ez Debrecen! – mondta a Real Team Családi Nap kapcsán megtartott sajtótájékoztatón Debreceni Péter főszervező a Grand Casinóban.

Mint ismert, a Real Madrid Legends csap össze május 30-án 18 órától a Nagyerdei Stadionban a DVSC All Stars gárdájával, vagyis a tíz éve bajnokságot nyert Lokival. A spanyolok olyan nevekkel állnak ki, mint Morientes, Buyo, Michel Salgado, vagy Solari, de mint megtudtuk, jelenleg is folynak a tárgyalások, hogy Makelele, Seedorf és Butragueno is eljöjjön Magyarországra.

Debreceni Péter elmondta, szépen fogynak a jegyek a több órás programra, amelyre további akciókkal csábítják a nézőket. A VIP-belépők péntektől féláron kaphatók, de a minimum 10 fős csoportoknak is jutányos bejutási lehetőséget biztosítanak.

Az esemény 15 órakor kezdődik egy filmvetítéssel az első bajnoki címet megnyert DVSC-ről, majd gyerekfoci szórakoztatja a nagyérdeműt, valamint Dér Heni, Gáspár Laci illetve Majka és Curtis fellépése. A Magyar Hírességek-Debreceni Ikonok találkozót követően pedig jöhet a Real Madrid-DVSC!

HBN