Helyi közélet

2014.07.03. 17:26

Focimeccs miatt forgalomkorlátozás Debrecenben

Debrecen - Labdarúgó mérkőzés miatt 2014. július 3-án forgalomkorlátozásra kell számítani.

Debrecen - Labdarúgó mérkőzés miatt 2014. július 3-án forgalomkorlátozásra kell számítani.Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban 2014. július 3-án 20 óra 30 perckor rendezik meg a DVTK – Birkirkara Európa Liga selejtező mérkőzést. A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe 2014. július 3-án 17 órától előreláthatólag 24 óráig Debrecenben:

A Nagyerdei körút Pallagi út – Hadházi út közötti szakaszán, valamint az Ady Endre út Nagyerdei körút – Benczúr Gyula utca közötti szakaszán minden jármű forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a diósgyőri szurkolók gépjárművei hajthatnak be. A Martinovics utcán mindkét oldalon megállni és várakozni tilos.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság-


Debrecen - 2014. július 3-án, csütörtökön a DVTK-Birkirkara Európa Liga selejtező mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében várhatóan 17.00 és 24.00 között lezárják a Nagyerdei körút egy részét. Emiatt a DKV néhány buszjárata terelőútvonalon közlekedik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában