Családi napot tartott a Loki, az új mezeket is bemutatták

Családi napot tartott a Loki, az új mezeket is bemutatták
© Fotó: Matey István
Debrecen – Egész napos programokkal várták az érdeklődőket a Nagyerdei Stadionnál.

Családi nyílt napot rendezett vasárnap a DVSC a Nagyerdei Stadionnál. Az esemény programjában többek között szerepelt Xbox-bajnokság, bemutatkozott a Cívis Darts Egyesület és a Debreceni Asztalitenisz Klub is.

mez1Fotó: Matey István

Önnek tetszik az új Loki-mez?

Betöltés ... Betöltés ...

Az érdeklődők találkozhattak és fotózkodhattak a DVSC játékosaival, bemutatták a Loki új játékosait és új mezét is. A vb-döntő után a zene került középpontba, fellépett ugyanis a Wyrfarkas, melynek két korábbi lokista, Dombi Tibor és Sándor Tamás is a tagja.

HBN


Debrecen - Erik Cikos személyében tapasztalt hátvédet igazolt a debreceni labdarúgóklub. A mai napon kétéves szerződést kötött a DVSC a 29 éves többszörös utánpótlás és egyszeres szlovák válogatott labdarúgóval, Erik Cikossal. A védelem mindkét szélén bevethető, 182 centiméter magas játékos Sz...

Két edzőmérkőzést is vívott a Loki szombaton Pallagon, előbb az UTA Arad csapatával, majd a Váccal csapott össze a DVSC.
Debrecen - A DVSC az Aradot és a Vácot múlta felül, új játékosok is feltűntek a Herczeg-csapatban. A Loki szakmai stábja két felkészülési mérkőzést kötött le az OTP Bank Liga rajtja előtti utolsó hétvégére, a piros-fehérek szombaton előbb az UTA Aradot fogadták Pallagon. A meccset a házigazda ...