Csak ütéssel tudott pénzt szerezni a nagybajomi rabló

Csak ütéssel tudott pénzt szerezni a nagybajomi rabló
© Fotó: police.hu
Biharnagybajom – A püspökladányi rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolta ismerősét.

Egy férfi bejelentést tett a rendőrség ügyeletére 2015. október 3-án 2 óra 30 perc körüli időben arról, hogy Biharnagybajomban ismerőse kirabolta az utcán, elvette tőle készpénzét, valamint a cigarettáját. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a sértett az egyik presszóból indult haza, amikor az utcán megállította M. István, aki pénzt követelt tőle, azonban a sértett nem akart neki adni, ezért kétszer arcon ütötte. Az áldozat erre odaadta a pénzét támadójának, majd hazament és értesítette az esetről a rendőrséget. A férfi a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 30 éves terheltet a Biharnagybajomi Rendőrőrs munkatársai otthonában elfogták és előállították a rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

M. Istvánnál a rendőrök megtalálták az eltulajdonított készpénzt, amelyet lefoglaltak és visszaadtak a sértett részére.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya biharnagybajomi lakos ellen rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés