Csak úgy repkednek a húszezresek az új Follow The Flow-videóban

Akt.:
Csak úgy repkednek a húszezresek az új Follow The Flow-videóban
© Forrás: YouTube / Follow The Flow
Budapest – A Gavallér klippremierjét szombaton tartották, a különleges animációs technikával készített videót azóta több mint 161 ezren nézték meg.

Igen rosszul menedzselt pénzügyekről énekel új számában napjaink egyik legnépszerűbb hazai együttese, a Follow The Flow. A Gavallér központi témája a túlköltekezés, és az összes rossz, amit ez magával vonz. Működik a koncepció, hangulatos a dal, minden bizonnyal a hamarosan beinduló fesztiválszezonban is megállja majd a helyét, de életvezetési tanácsokat azért ne ebből vegyünk.

„A dal lényege, hogy teljesen mindegy, mennyit keresel, nagyon könnyű hamar felélni, és ez bizony ránk is igaz. Nekem ez az egyik kedvenc Follow The Flow-dalom, az első olyan, amit dúr hangnemben írtunk” – mondta Fura Csé a Gavallérról.

Neked tetszik a Follow The Flow Gavallér című száma?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Forrás: YouTube | FollowTheFlow


Budapest - A Better Now című számhoz készítettek agyoneffektezett kisfilmet. Új dalt mutatott be a napokban a híres slágerek előzenei covereléséről, valamint a neves Hed Kandi kiadó háza tájáról is ismert Mr. Vasovski: a Better Now első hallásra a fesztiválszínpadok előtti placcon és a zártabb kl...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Elég ütősre sikerült! Pénteken jelent meg az AWS és a USNK közös dalának videoklipje, az Idő. Alig egy hét telt el a USNK „parihardkor” című számának megjelenése óta, mely már több, mint félmilliós megtekintésnél jár, de a srácok azóta sem pihentek. A két zene...