Csak pár napig örülhetett az ellopott gyűrűknek

Csak pár napig örülhetett az ellopott gyűrűknek
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a férfival szemben, aki négy gyűrűt vitt el egy debreceni ékszerboltból.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatott nyomozást A. Krisztiánnal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. június 17-én 11 óra 15 perc körül a gyanúsított bement egy Debrecen, Piac utcában található ékszerboltba, ahol az eladó figyelmét elterelte, és ellopott négy gyűrűt. A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek a férfi azonosítása és felkutatása érdekében. Az ügyben a rendőrség fényképes felhívást is adott ki. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egyik munkatársa a kép alapján felismerte a keresett elkövetőt, amelyről értesítette a debreceni nyomozókat. A beszerzett információk alapján a rendőrök június 28-án reggel Hajdúhadházon elfogták a 23 éves helyi lakost, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A. Krisztián beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés