Csak papíron volt meg a beígért búza

Debrecen – A hajdú-bihari rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást F. Róbert szombathelyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint az 51 éves férfi 2013 májusában, Budapesten alapított egy gazdasági társaságot bűncselekmények elkövetésére, amelyet egy budapesti székhelyszolgáltatónál működtetett. A gazdasági társaságot felhasználva 2013 júniusa és augusztusa között a társaság ügyvezetőjeként az ország különböző helyein lévő gazdasági társaságokkal és magánszemélyekkel adásvételi szerződéseket kötött összesen 6464 tonna takarmány kukorica illetve búza értékesítésére. A megalapozott gyanú szerint a férfinak a szerződések teljesítésére már a megkötés időpontjában sem volt módja, valamint nem is állt szándékában teljesíteni azokat. A nyomozók az ügyben beszerzett adatok alapján F. Róbertet gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya a gyanúsítottal szemben különösen nagy kárt okozó csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés