Csak másnap tudta értékelni a különdíjat a Real Team gólkirálya

Ferenczi János
Ferenczi János - © Fotó: Matey István
Debrecen – Nyolc góljával Ferenczi János lett a legtermékenyebb a Real Team kupán.

Ahogy mindig, ezúttal is óriási sikerrel rendezték meg a két ünnep között a Real Team kupát Debrecenben, a Hódosban. A 15. alkalommal megtartott tornán rengeteg ismerős arc tűnt fel, a címvédő Grand Casino színeit képviselte például a lokista Ferenczi János, aki 2014 után 2015-ben is elhódította a gólkirályi címet.

– Az egész küzdelemsorozat keményebbnek bizonyult most, mint az előző években. Szervezettebb csapatok gyűltek össze, így természetesen a mi dolgunk is nehezebb volt. A döntőre talán kicsit elfogytunk, és nem sikerült megvédeni az első helyünket – mondta lapunknak Ferenczi, aki együttesével, a Grand Casinóval a második pozícióban zárt, miután a finálét 4–1-re elbukta a szolnoki Viktor Security-Tuti Tó gárdájával szemben.

Közös vacsora

– Roppant szomorúak voltunk, amiért az utolsó körben elvéreztünk, 30-án még nem is tudtam örülni a gólkirályi címnek sem, viszont másnap, miután átgondoltam a dolgokat, már értékeltem a különdíjamat. Természetesen nem ünnepeltünk a döntő után, egy közös vacsorán átbeszéltük a dolgokat a fiúkkal, de mindenki le volt törve, mert bár ez a kupa egy jó szórakozási lehetőség, mégis komolyan vesszük – fogalmazott a DVSC bal oldali középpályása.

Nem sok ideje van kipihenni a fáradalmakat Ferenczinek, a Loki ugyanis január 4-én, hétfőn megkezdi a felkészülést. – Azért akadt időm feltöltődni, és a torna után is maradt pár napom a regenerálódásra. Hétfőn már edzésünk lesz, várom, hogy újra találkozzunk a csapattársakkal és elkezdjük a munkát.

HBN–SZADÓ