Autó - Motor

2016.10.19. 16:50

Fának csapódott titokban vásárolt BMW-jével és meghalt egy 16 éves fiú

Anglia - Meghalt egy 16 éves, sportkocsi-fanatikus srác az angliai Burnley-ben, miután titokban vásárolt BMW-jével előzés közben fának ütközött - írja a <a href="http://www.dailymail.co.uk/news/article-3850690/Sports-car-mad-schoolboy-16-without-driving-licence-secretly-bought-BMW-died-crashing-tree-speeding-70mph.html" target="_blank">Daily Mirror</a>.

Anglia - Meghalt egy 16 éves, sportkocsi-fanatikus srác az angliai Burnley-ben, miután titokban vásárolt BMW-jével előzés közben fának ütközött - írja a Daily Mirror.

Mohammed Toheed mindössze 16 éves volt, a nagy teljesítményű autót pedig a családja tudta nélkül szerezte be. Jogosítványa és vezetői gyakorlata sem volt, ennek ellenére 110 km/h-s sebességgel száguldott vele az 50 km/h-s sebességkorlátozással ellátott Ridget Avenue-n, ahol épp egy Peugeot-t akart megelőzni, amikor elveszítette uralmát a jármű felett. A BMW 180 fokot pördült és 80 km/h-val csapódott neki egy fának. A tűzoltók másfél órán át küzdöttek, hogy kiszabadítsák a roncsból, de nem sokkal azután, hogy ez bekövetkezett, hivatalosan is halottnak nyilvánították.

A nővére, Syeedy Nefasa szerint a fiú akkor szeretett bele a sportkocsikba, amikor munkába állt egy autómosónál. Mint kiderült, a BMW-n kívül egy Nissant is vásárolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!