Csábító horoszkóp II.

Csábító horoszkóp II.
A csillagok szerint valamennyi jegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A gond az, hogy amikor éppen álmaid pasijának meghódítására készülsz, általában roppant keveset tudsz az illetőről. Rendhagyó horoszkópunk talán segít.

Ha sejtenéd előre a pasi jellemének árnyoldalait, vagy tisztában lehetnél érzékeny pontjaival, sokkal könnyebb dolgod volna. Megmondjuk, mit tegyél és mit ne tegyél a sikeres csábítás érdekében. Először is: tudd meg a pasi születési dátumát, és már kezdődhet is a felderítő akció. Jó szórakozást, és örömteli hódítást kívánunk!

Az utolsó hat csillagjegy

Szeptember 24–október 23.: Mérleg

Milyen?
Barátságos, társaságkedvelő. Szerény, érzékeny, megértő. Intuitív, békeszerető. Roppant kedves és gyengéd. Kíméletes, kissé felületes és ellentmondásos.

Így hódítsd meg: Légy nagyon kedves és szívélyes. Nem árt, ha kedveled a művészeteket, elsősorban a zenét. Lepd meg apróbb ajándékokkal, akkor is, ha nincs kifejezett alkalom. Ne sajnáld tőle a bókokat. Légy nagyon nőies és elegáns.

Így tarthatod meg: Ne kritizáld nyilvánosan. Ne mutatkozz féltékenynek, ne akard birtokolni. Ne légy haragtartó. Értékeld a kedvességét. Figyelj oda a szeszélyeire (akad bőven). Dicsérd meg gyakran. Soha ne viselkedj agresszíven.

Október 24–november 22.: Skorpió

Milyen?
Éles elméjű, erős lelkű, féltékeny. Bosszúálló természetű, bizalmatlan.
Határozott, elszánt, ambiciózus. Érzéki, szenvedélyes, titokzatos. Nem mentes a szélsőségektől.

Így hódítsd meg: Beszélgess vele nagyon sokat, nagyon őszintén. Légy roppant szenvedélyes. Légy elragadtatva a választásaitól. Ne mutasd magad határozatlannak. Ne hízelegj neki.

Így tarthatod meg: Óvakodj attól, hogy áldozatként viselkedj. Túlságosan ne avatkozz bele a lelki életébe. Ne légy fölöslegesen érzékeny, sértődékeny és sebezhető. Soha ne versengj vele.

November 23–december 21.: Nyilas

Milyen?
Optimista, aktív, energikus. Ambiciózus, nagylelkű, egyenes. Szeretetreméltó, igazmondó, kissé naiv. Tüzes, heves, kíváncsi. Ingerlékeny, magabiztos és kalandvágyó.

Így hódítsd meg: Légy jó hallgatóság. Hagyd, hadd legyen ő a főnök. Mutatkozz azért erősnek, továbbá hűségesnek, lojálisnak, bátornak és
sportosnak. Légy nagyon nyájas és előzékeny. Lehetőleg ne bonyolódj vitába vele.

Így tarthatod meg: Az egyenesség és az őszinteség elengedhetetlen. Hagyd, hadd érezze magát szabadnak. Ne sírj előtte. Légy találékony: ne hagyd unatkozni. Ne próbáld megváltoztatni: hibáival és erényeivel együtt fogadd el olyannak, amilyen.

December 22–január 20.: Bak

Milyen?
Zárkózott, befelé forduló, racionális. Ambiciózus, állhatatos, rendszeres. A munkában fáradhatatlan. Sportos, gyengéd és családcentrikus. Biztonságra és garanciára törekszik.

Így hódítsd meg: Légy gyakorlatias és előrelátó. Öltözködj gondosan, a legkisebb részlet is fontos lehet. Csodáld meg tetteit és gondolatait. Minden kezdeményezését fogadd kitörő lelkesedéssel.

Így tarthatod meg: Járj vele sokat társaságba. Légy optimista. Ne feledd soha, hogy különösen sértődékeny. Számolj azzal is, hogy önfejű és egoista. Mindig vele azonos oldalon állj.

Január 21–február 19.: Vízöntő

Milyen?
Sokoldalú, lendületes, szellemes. Kíváncsi, szeszélyes, hiú. Sértődős,
szemérmes. Látszólag hideg, különc, fantasztikus ötletekkel.

Így hódítsd meg: Légy hozzá nagyon kedves és barátságos. Hallgasd nagy-nagy figyelemmel. Légy tapintatos. Fogadd el, sőt, ha tudod, csodáld a hóbortjaiért.

Így tarthatod meg: Ne kényszerítsd arra, hogy másokat kövessen, hogy elfogadja mások tanácsait. Ne korlátozd túlzottan a szabadságát. Ne vidd túlzásba a ragaszkodást. Ne sértődj meg a kritikáin. Óvakodj attól, hogy bevond a háztartással kapcsolatos problémákba.

Február 20–március 20.: Halak

Milyen?
Érzékeny, nyitott, jóindulatú. Szereti a természetet, az állatokat. Fantáziadús, intuitív, kevéssé gyakorlatias. Romantikus, aggodalmaskodó, tele részvéttel és emberi melegséggel. Roppant vonzó, kellemes és állhatatlan.

Így hódítsd meg: Légy hozzá hasonlóan érzékeny. Állj mindig a rendelkezésére. Bátorítsd, nyugtasd meg, űzd el a szorongását. Halmozd el szeretettel és figyelemmel.

Így tarthatod meg: Ne ringasd magad abba az illúzióba, hogy ismered. Ne sértsd meg titkait. Ne zsarnokoskodj vele, ne légy soha agresszív. Ne add oda neki mindenedet.

Forrás: www.astronet.hu