Csábítják a Loki tehetségét

Bukta Csaba a válogatottal készül
Bukta Csaba a válogatottal készül - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Sajtóhírek szerint Ausztriában köthet ki a 16 esztendős, utánpótlás-válogatott labdarúgó.

A Nemzeti Sport Online Ausztriából származó értesülései szerint a 16 éves, debreceni Bukta Csaba személyében újabb magyar U-válogatott tehetség szerződhet a Red Bull Salzburghoz, illetve annak fiókcsapatához, az osztrák másodosztályú Lieferinghez.

Bukta a téli felkészülést már a DVSC első csapatával kezdte meg, jelenleg pedig az U17-es válogatott spanyolországi edzőtáborában vesz részt, ám a hírek szerint hamarosan azonban Ausztriában folytathatja a pályafutását.

Gólerős játékos

Az MLSZ versenyrendszerében 148 mérkőzésen 182 gólt szerző Loki-játékos egy éven belül – a jelenleg már az első kerethez tartozó Szoboszlai Dominik után – a második magyar U-válogatott tehetség lehet, akit szerződtet a Red Bull Salzburg. Az osztrák klub utánpótlásában egyébként még egy magyart találunk, a még csak 15 esztendős Mester Csaba személyében, aki 2015-ben Győrből került Ausztriába.

HBN


Fotó: DVSC
Debrecen - Lengyel és orosz gárdával csapnak össze Herczeg András tanítványai a „sidei tavaszban”. A hétfő esti megérkezést követően kedden délelőtt megkezdődött a munka a törökországi edzőtáborban a Loki játékosai számára – számol be róla a klubhonlap. Tőzsérék előbb konditermi foglalkozáson vet...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek