Csabina volt a leggyorsabb, de Szikszai nyerte a KZ Invest Kupát

Akt.:
Csabina nyerte az utolsó fordulót
Csabina nyerte az utolsó fordulót - © Fotó: Matey István
Debrecen – A KZ Invest autóverseny kupasorozat utolsó, negyedik fordulóját rendezték a debreceni Gázvezeték úti salakstadionban a hét végén.

Az időjárás teljes mértékben kegyeibe fogadta a résztvevőket és a kilátogató nézőket, hiszen napsütésben rótták a köröket a pilóták.

A precíz időterv betartásával a verseny még a sötétedés előtt véget ért, ami azért kiemelendő, mert több mint százan adták le nevezésüket. Kisebb koccanások borzolták a kedélyeket, de komolyabb baleset nem történt a salakon. Látványban ezúttal sem volt hiány, hiszen a farhajtásosak teljes mértékben kiszolgálták a publikumot: akadtak, akik a stopper ellen küzdött, de voltak olyanok, akiknek ez egy igazi bulifutam volt a száguldás.

A verseny leggyorsabb pilótája ezúttal is a Subaru Imprezával versenyző Csabina László volt. Az utolsó viadalon Szikszai Béla az abszolút második helyen végzett a BMW-jével, s így összetettben győzelemnek örülhetett.

Ezzel a futammal lezárult a 2015-ös idény a kupasorozatban, s a szervezők remélik, jövőre folytatódik a már hagyományosnak tekinthető széria.

HBN


Az időeredmények ezen a linken megtekinthetők.