Csütörtök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Lemaradt a csütörtöki nap eseményeiről? Mi összegyűjtöttük Önnek a legolvasottabb cikkeket!

ÁRVÍZ – Újra viszi a víz Háromhutát és Tolcsvát

A Tolcsva-patak mentén és vízgyűjtő területén ismét áradásnak indultak a vízfolyások. Háromhuta és Tolcsva polgármesterei arról tájékoztatták a Független Hírügynökséget, hogy ez az utóbbi évek legnagyobb árvize, ezt a kétes csúcsot eddig a keddi áradás tartotta, amikor Tolcsván több mint 150 házat vett körbe a Tolcsva-patak.

Árvízhelyzet B.-A.-Z. megyében, 2010. június 3. | Videók, kommentár nélkül!

Még mindig sok gondot okoz a víz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Videók, kommentár nélkül, 2010. június 3., csütörtök. Küldjön videót Ön is az árvízhelyzetről!

Árvízhelyzet csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Összefoglalónk a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei árvízhelyzetről csütörtökön. A legfrissebb hírek percről-percre a Borsod Online-on!

Vita az útépítésről, lefújható-e?

Nem közeledtek az álláspontok azon a csütörtöki, estébe nyúló, lakossági fórumon, amit a hamarosan kezdődő beruházás: a Kiss Ernő utca folytatásának kiépítése, a Malomszög és az Ilona utcák kiszélesítése apropóján tartottak a Zrinyi Ilona Gimnáziumban.

Ónodi Vásár: a gumicsizma (volt) a sláger

Ónod – A hagyományokhoz híven minden hónap első csütörtökjén rendezik meg a híres Ónodi Vásárt: ez alól a mai nap sem volt kivétel.

Százezret kap, mert szegregálták

Miskolc – Kártérítés jár öt miskolci roma tanulónak szegregáció miatt, döntött a Legfelsőbb Bíróság.

Különös könyvhétnyitány Miskolcon

Miskolc – Felemás hangulatban nyílt meg Miskolcon a 81. Ünnepi Könyvhét és a 9. Gyermekkönyvnapok a megáradt patakról elnevezett teraszon Miskolcon.