CR7 nagyot kockáztat, ha játszik este

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo - © Fotó: Getty Images
Ha igazak a Cristiano Ronaldo combjában keletkezett mikroszakadásról szóló hírek, akkor komoly rizikót vállal a Real Madrid sztárja, ha pályára lép a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében – állítja a portugál válogatott korábbi orvosa.

A háromszoros aranylabdás sérülése miatt kihagyta a királyiak legutóbbi három fellépését, köztük a Manchester City elleni BL-párharc gól nélküli odavágóját is – írta az m4sport.hu. A spanyolországi visszavágót szerdán 20 óra 45 perckor rendezik meg. „Ha valóban mikroszakadásról beszélünk, akkor háromhetes pihenő mindenképp szükséges” – nyilatkozta Nuno Campos, a portugál válogatott korábbi orvosa a Record hasábjain az április 20. óta maródi klasszisról. „Tizenkét-tizennégy nap a teljes gyógyulás ideje, azt követően öt-hét nap a rehabilitációhoz kell. Amennyiben húzódásról van szó, akkor ez a probléma nem állíthatja meg őt abban, hogy játsszon a City ellen.”

A támadó szereplésére már csak azért is szükségük lenne a hazaiaknak, mert a francia csatár, Karim Benzema játéka is kérdéses.

HBN


Bajnokok Ligája – Idegenben lőtt góllal döntős az Atlético Madrid
München – Az Atlético Madrid két év után jutott be újra a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe, miután az elődöntős párharc második, keddi mérkőzésén 2-1-re kikapott a Bayern München otthonában, így 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal lépett tovább.

hirdetés