Helyi közélet

2014.10.10. 18:05

Önkormányzati választás 2014 - Megújulást szeretnének a városházán

Debrecen - Korrupciómentes, átlátható, lenyúlás nélküli politikát ígér az Együtt, amennyiben részt vehetnek a debreceni közgyűlésnek a következő választási ciklusban – fogalmazott dr. Szegedi István, a párt listavezető képviselő-jelöltje a pénteken megtartott sajtótájékoztatóján.

Debrecen - Korrupciómentes, átlátható, lenyúlás nélküli politikát ígér az Együtt, amennyiben részt vehetnek a debreceni közgyűlésnek a következő választási ciklusban – fogalmazott dr. Szegedi István, a párt listavezető képviselő-jelöltje a pénteken megtartott sajtótájékoztatóján. Hozzátette, hogy szeretne buzdítani minden debrecenit, menjen el szavazni, annál is inkább, mert a jelöltjeik jók, sok köztük a fiatal, a nő. Átlátható önkormányzati működést szeretnének, a közbeszerzéseket nyilvánossá kívánják tenni. És mivel az Együtt még nincs bent a városi közgyűlésben, a megújulást szeretnék elérni a városházán.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában