Combon szúrta élettársát egy debreceni férfi

Combon szúrta élettársát egy debreceni férfi
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták az 52 éves férfit, aki az erdőben, egy takaró alá bújva próbált meg elrejtőzni előlük.


A Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást V. Lajos debreceni lakossal szemben.

Egy nő tett bejelentést 2015. szeptember 7-én 1 óra 55 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Debrecenben, a Domokos Márton kertben egy férfi élettársát megtámadta egy bicskával, majd bemenekült a közeli erdőbe.

A helyszínre érkező járőrök az 52 éves férfi felkutatása érdekében bementek az erdőbe, ahol a bokrok között, egy takaró alá bújva megtalálták V. Lajost, akit elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A helyi lakos a nyomozóknak gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy V. Lajos a vita hevében a nála lévő 7 centiméter pengehosszúságú bicskával szúrta combon a 47 éves élettársát. A nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A sértett a szúrás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.
A gyanúsított az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

– police.hu –