Ciki: bugyit villantott Kristen Stewart

Ciki: bugyit villantott Kristen Stewart
Az Alkonyat című filmmel népszerűvé vált színésznő kínos helyzetbe került rövid szoknyája miatt.

Talán csak az különbözteti meg Kristen Stewartot, az Alkonyat című filmek Belláját a többi celebtől, hogy ő még abban a korszakban van, amikor reggel bugyit is vesz miniszoknyája alá. Ha már az ilyen villantásokkal nem fog célt érni, akkor biztosak vagyunk benne, hogy később a bugyi ki fog maradni a ruhatárából.

Nézze meg a képeket ide kattintva!

Szinte az első Alkonyat film mozikba kerülése óta folynak a találgatások Kristen és Robert Pattinson kapcsolatáról. A pár nemrégiben hivatalosan is bejelentette, hogy kapcsolatuk nem korlátozódik csak a filmvászonra, hanem az életben is szerelmesek és együtt vannak.

Most kedvese, a szívtipró vámpír nélkül népszerűsítette a júliusban a mozikba kerülő Napfogyatkozás című filmet, amely a harmadik a Twilight sorozatból. Partnere a vérfarkast játszó Taylor Lautner volt.

A fotósok nem is számítottak rá, hogy igazi sztori kerekedik ki a sajtótájékoztatóból, de Kristen szoknyája felcsúszott, mikor fellépett a színpadra, a fényképezőgépek pedig rögtön megörökítették a fehér bugyit és a kínos helyzetet.

– MON –