Christina Aguilera smink nélkül

Christina Aguilera smink nélkül
A Burlesque című film forgatásán fotózták le a színésznőt.

Egy teljesen átlaos, kisvárosi lányt alakít a filmben Christina Aguilera. Az elnyúlt, kötött pulcsit  és szőke parókát viselő Christinában alig ismerhető fel a dögösségéről híres énekesnő.

Nézze meg a képeket ide kattintva!

Kisfia születése után Christinának sikerült megszabadulnia az összes felszedett kilótól, és most nem a megszokott, erősen sminkelt arcát mutatja a világnak, legalábbis addig nem, amíg a film forgatása tart.

A filmben Christina Aguilera egy kisvárosi lányt, Alit alakítja, aki Los Angelesben kezd új életet. Christina a Daily Mailnek elmondta, hogy az erős sminket egyfajta páncélként használja, amely segít magabiztosnak lenni, egy olyan életben, ahol fotósok és rajongók hada kíséri minden lépését. Ez teszi őt ellenállhatatlanná és erőssé. Azonban kisfia születése után le kellett cserélnie kedvenc vörös rúzsát egy másik márkára. Ugyanis az énekesnő imádja puszilgatni kisfiát, de azt már korántsem szereti annyira, ha a baba arca rúzsfoltos.

Christina a film kedvéért kemény fogyókúrára fogta magát, száműzte étrendjéből az összes szénhidrátot, cukrot, de egyszer egy nap megengedi magának, hogy azt egyen, amit csak akar, de csak nagyon kis mennyiségben.