Charlie Sheen a bíróságon

Charlie Sheen a bíróságon
Megjelent a bíróság előtt hétfőn Charlie Sheen és Brooke Mueller. Az amerikai színész a vádak szerint Karácsonykor késsel fenyegette meg feleségét. A 44 éves filmsztárnak erőszak-kezelési terápián kell részt vennie.

Charlie Sheen és felesége, Brooke Mueller a jelek szerint mihamarabb szeretné elfelejteni a karácsonyi incidenst, amikor a színész kést szorított a neje torkához. Mueller ügyvédje azt kérte a bíróságtól, hogy ejtsék a Sheen ellen egyebek mellett testi sértés és fenyegetés miatt emelt vádakat. Yale Galanter szerint a párt igencsak meggyötörte a családi balhé körüli nyilvános hercehurca.

Az aspeni Pitkin megyei bíróság elfogadta az ügyészek és a védők kérését, miszerint oldják fel a Charlie Sheen elleni távolságtartási végzést. A korábbi döntést helybenhagyva a “Tőzsdecápák” és a “Szakasz” sztárjának ugyanakkor terápián kell részt vennie, hogy dühkitöréseit kezelni tudja, tartózkodnia kell a kábítószertől, a gyógyszerektől és az alkoholtól. Sheen és Mueller külön-külön távozott a bíróságról.

A pár 2008-ban házasodott össze, majd egy fiú ikerpárjuk született. Mueller aspeni síparadicsomban lévő házában kaptak össze december végén. Az asszony értesítette a rendőröket, akik őrizetbe vették Sheen-t. A színészt végül 8500 dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyezte a helyi bíróság. A per márciusban folytatódik.