Célkeresztben az áldozatvédelem

Akt.:
Célkeresztben az áldozatvédelem
© Fotó: police.hu
Debrecen – A hajdú-bihari rendőrök és a helyi tanúgondozói hálózat munkatársai a tanúgondozásról és az áldozatvédelemről egyeztettek Debrecenben.

A közelgő Áldozatok Napja alkalmából 2016. február 16-án a Debreceni Törvényszéken rendhagyó konzultációra került sor a Hajdú-Bihar megye illetékességi területén működő tanúgondozói hálózat munkatársai és a rendőrség részvételével.

A konzultáció célja a felek egymás munkáját segítő együttműködésének elősegítése, továbbá az volt, hogy a tanúgondozói hálózat megismerje a rendőrség áldozatvédelemi tevékenységét.

Az egyeztetőn a rendőrséget Dr. Juhász Zoltán r. alezredes a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője képviselte. Az alezredes a találkozón ismertette a rendőrség áldozatvédelemmel kapcsolatos tevékenységét meghatározó jogszabályi hátteret, valamint az állami, társadalmi és civil szervezettekkel történő együttműködés jelentőségét és lehetőségeit.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés