Campus: négyszáz program

Akt.:
Campus: négyszáz program
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Feledhetetlen bulit ígér a Kowalsky meg a Vega, újra Debrecenben koncertezik a Zagar.

Tíz kiemelt programhelyszín, köztük két nagyszínpad biztosítja a zenei-kulturális kikapcsolódást július 20-tól négy napon át a Nagyerdei Stadion környezetében. „Ütős programmal lépünk a színpadra csütörtökön este, biztos vagyok benne, hogy minden fesztiválozó örömmel emlékszik majd vissza a koncertre, amelyre a Varázsszavak című új lemez dalaival és a legkedveltebb Kowalsky-számokkal készülünk” – körvonalazta a jövő heti bulit Kowa, a Kowalsky meg a Vega énekese. A népszerű zenekar előtt a Kiscsillag játszik, majd a nagyszínpad programját a Quimby kétórás koncertje zárja.

A szombati, hazai pályán rendezett Tankcsapda-koncert előtt az idén tizenötödik születésnapját ünneplő Zagar bulijára is elmehetünk. Zságer Balázsék már készülnek a jövő évi új nagylemezre, de még idén kiadják az elmúlt másfél évtized legjobb dalainak remixeit tartalmazó albumot.

Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválján a zenén kívül is megközelítőleg kétszáz program várható: minden nap lesz dumaszínház, de „rendel” majd az ország pszichiátere, Csernus Imre is.

A kilátóként és falmászó pályaként is funkcionáló Nagy­erdei Víztoronynál megelevenedik Lévai Balázs egykori televíziós műsora, a zenészeket bemutató Dob+Basszus, amelyben ezúttal Majkával és Halott Pénzzel beszélget a riporter.

HBN–SZL


Campus Fesztivál: fejest ugrani a főépületbe

Debrecen – Az ismeretterjesztő programok mellett idén először külön egyetemi színpad is lesz.


Campus Fesztivál: lehetetlen lesz mindenre eljutni

Debrecen – Csaknem kétszáz zenei fellépő adja majd meg a Campus Fesztivál ütemét július 20-a és 24-e között a Nagy­erdei Stadionnál. A szerdai tájékoztatón elhangzott, idén két nagyszínpad várja a szórakozókat. Az összesen közel négyszáz programot kínáló rendezvény másik újdonsága, hogy készpénzmentessé válik.


Kényelem a fesztiválon, kártyával a zsebben

Debrecen – Nem csak a hét külföldi és kétszáz magyar fellépő vonzza a látogatókat a Campus Fesztiválra.


Ennyien nem tévedhetnek

Debrecen – Már nem kell sokat aludni és kezdődik Kelet-Magyarország legnagyobb bulija.