Campus Fesztivál: négyfős rockkaraván jön

Levente, István, Andrea és Szabolcs
Levente, István, Andrea és Szabolcs - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Évi harminc koncerten „idomítja” az ország zenei ízlését a szabolcsi banda.

„Nézd meg a szomszédban a bűvészt, a tükörre gyúró erőművészt. Mindenki gyártja a saját műsort, de van, aki csak álruhában él. Cirkusz a világ!” Így szól a Karmapirin zenekar friss albumának címadó dala. A nyíregyházi zenekar a Continental Nagyszínpad csütörtöki programsorát nyitja a Campus Fesztiválon.

A porondon Király István (gitárok), Papp Levente (basszusok), Szakos Andrea (ének) és Zombor Szabolcs (dobok) zúzza majd. A saját meghatározásuk szerint karmatikus rockot játszó együttes jelen felállásban négy éve lép fel fesztiválokon és klubokban az ország határain innen és túl.

A csapat szerepelt már a Magyar Rádió MR2 Akusztik című műsorában, az A38 hajón felvett koncertjét többször közvetítette a Petőfi TV, évente több mint 30 koncertet ad. A Karmapirin kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményeket játszik. A banda első, Cirkusz című nagylemezének producerei a Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega lemezeit is jegyző cívisvárosi hangmérnök páros. A Campuson a 2017 nyarán megjelent album számaira is rázhatjuk.

HBN


Fotó: Molnár Péter
Debrecen - Ahogy már megszokhatták, idén is rengeteg fotóval, videóval, élő hangulatjelentéssel, interjúval és beszámolóval jelentkeztünk a debreceni Campus Fesztiválról. A buli négy napon keresztül tartott a Nagyerdőn. [liveticker name="campus-fesztival-2018"]